Ungdomsrommet blir nytt- Før og etterbilder.

Når ungdommen selv får velge.

Da kan det bli ekstra spennende. Alt kan skje, men det kan det jo med voksne også. Stikkord- tidløst , var ønsket vårt til farger.

Vi synes alle det ble fint og jeg ser jo nå hvor alle mine allergivennlige blomster forsvinner☺

Hyggelig når ungdommen er opptatt av å ha det hyggelig rundt seg.

Det har vært tildels pusset opp tidligere, men for en stund siden ble det ferdig for andre gang.

Liker du før og etterbilder eller oppussing i fortfilm. Det gjør jeg, selv om jeg godt vet at ting ikke er så enkelt og raskt som det ser ut som på TV. Det er en stund siden dette rommet ble startet på, med noen lengre pauser og små overraskelser underveis. Noe som ofte skjer med oppussing, som kan bidra til både latter og tårer.

Det var 2 dører i rommet og et lite vindu som ikke var godkjent som rømningsvei. Dermed var det en litt mer omfattende jobb enn litt maling og sparkel som skulle til. Hullet til vinduet i lecaen måtte forstørres og den ene åpningen til døra måtte tettes og isoleres.

Så lenge det var 2 dører var det greit med det lille vinduet, men før den døra ble tettet måtte det inn et større vindu. Arkitekt måtte til for riktige mål på og vinduet og rømningsveien på utsiden av vinduet. Arkitekten tegnet om for å få det godkjent som soverom.

Ikke minst måtte det lages et annet hull for å komme seg inn i rommet ved siden av. Se annet innlegg lenger ned i innlegget.

Det ble malt og lagt lyst vegg til veggteppe på rommet mens vi planla hvordan vi skulle gjøre resten. Dør eller vindu først ? Det ble vindu , og dermed måtte blomsterbedet på utsiden graves bort og blomstene berges☺

Så ble det nye teppet fjernet.

Nytt gulv og ny dør. Så de gamle dørene skal nok bli gjenfødt som noe annet. Det ble lagt ny og ekstra isolasjon i tak, og lydbøyler (lydstoppere) som skal sørge for bedre lydisolering mellom etasjene og dobbel gips i tak og vegger. Dette rommet ble prøveprosjekt til resten av rommene i leiligheten (til utleie) . Dermed ble det det neste.

Døra ble flyttet og i innlegget på linken kan du se resten av det prosjektet Lecarom Ble Kjellerstue

Den fornøyde eieren av rommet har selvfølgelig jobbet flittig selv mot målet med innkjøp, holding, bæring, skruing, pussing, maling og masse mer. Greit å lære litt på veien. Noen jenter ønsker seg en Handyman, men jammen meg gøy å kunne en del selv og. 😊

For interiørbilder og andre kreative prosjekter titt gjerne innom min Instagramprofil : Susnpusen / @susnpusen

Vil du følge min blogg på Facebook:

TRYKK HER og meld deg inn i gruppen

Susns sang og smurferi, her blir det også publisert om jeg synger offentlig.

Del gjerne dette innlegget til inspirasjon for andre .

Takk for utfordring om å dele noen av våre oppussingsprosjekter. Det ser enklere ut her på bloggen ☺

Inspirasjonshilsen fra Susn 😊

#oppussing #ungdom #ungdomsrom #jenterom#maling #vipusseropp #interiør #interiørglede #nyttrom #bolig #vakrehjem inspirasjon #førogetterbilder