Dette er en av tipsene mine til deg. Mange blir hjelpesløse når de
får besøk av allergikere. Jeg bruker å ta med meg noe jeg
kan spise, men det er jo godt for meg (og allergikeren) å noen ganger
ha det litt enkelt også. Det er flere ingredienser enn dette ikke
jeg tåler, men denne gangen valgte jeg oppskriften slik.
En annen glutenfri oppskrift:
Ca 20cm i diameter.
75g melkefritt smør (bør være mykt)
130g semper fin melmix (grønn)
2 toppede ss Jyttemel
1/2 ts Fiberhusk
2 ss vann.
Rør ut fiberhusk i vann i en kopp. Hurtigmiks alle ingrediensene i
en foodprosessor, tilsett fiberhusken til slutt. Deigen settes kaldt
i 1/2 time. Kjevles ut og stekes nederst i ovnen på 225 grader i
ca 15-20min. “bon apetit” Kan serveres kald.
VIL DU FØLGE MIN BLOGG PÅ FACEBOOK : TRYKK PÅ DENNE TEKSTEN og
Meld deg inn i gruppen Susns sang og smurferi
#glutenfrimiddagspai #gluteneggehvitefripai #middagspaiallergi
Superdupert! Tusen takk for kjempetips
Klem
Linda:
Gleden er på min side
…ikke minst om du mot formodning en gang skulle be meg på mat 