GLUTEN-EGGEHVITE-MELKEFRI Middagspai med kylling og spinat.

video:glutenfri pai 1

Dette er en av tipsene mine  til deg. Mange blir hjelpesløse når de
får besøk av allergikere. Jeg bruker å ta med meg noe jeg
kan spise, men det er jo godt for meg (og allergikeren) å noen ganger
ha det litt enkelt også.  Det er flere  ingredienser enn dette ikke
jeg tåler, men denne gangen valgte jeg oppskriften slik.
En annen glutenfri oppskrift: 

Ca 20cm i diameter.
75g melkefritt smør (bør være mykt)
130g semper fin melmix (grønn)
2 toppede ss Jyttemel
1/2 ts Fiberhusk
2 ss vann.

Rør ut fiberhusk i vann i en kopp. Hurtigmiks alle ingrediensene i 
en foodprosessor, tilsett fiberhusken til slutt. Deigen settes kaldt
i 1/2 time.  Kjevles ut og stekes nederst i ovnen på 225 grader i 
ca 15-20min. “bon apetit”  Kan serveres kald. 🙂 

VIL DU FØLGE MIN BLOGG PÅ FACEBOOK : TRYKK PÅ DENNE TEKSTEN og
Meld deg inn i gruppen Susns sang og smurferi 

#glutenfrimiddagspai #gluteneggehvitefripai #middagspaiallergi

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg