Husk når du lager mat til dine glutenfrie gjester å ha helt rene benker og fjøler.
Bare små smuler kan gjøre masse skade for enkelte.
Lunsjrull:
2 eggeplommer (1 egg) Men jeg tåler ikke hviten.
No egg pulver som 4 eggehviter ( 2,5 ts No egg og 1,5 ss vann)
6 ss glutenfritt mel (gjerne annet mel)
2 ts Fiberhusk / Psyllium
2 ss Soyayoghurt eller (kesam, rømme, yoghurt for de som tåler melk)
1 ts Bakepulver (kan sløyfes om du bruker eggehviter.)
Du kan godt dele deigen i 2, (til 2 personer)
Smør det utover på en plate med bakepapir.
Kan være klissete bruk gjerne plastfilm for å få det utover.
Stek i 10 min (til den blir gyllen ) (12min) på 160*C
Ta den ut fra ovnen, legge på fyll som:
Eks. Tomat, paprika, soyaost, (ruccola, spinat, ) krydre med ønsket krydder, jeg bruker
Oregano, pepper, piffi/ salt.
Rull den sammen, stek i ytterligere 5-7 min
Fint som tapasrett å ved å skjære rullen i skiver. Bør spises med en gang.
VELKOMMEN
#glutenfrimelkefrieggehvitefri #godlunsjutenglutenogmelk #spennenedeglutenfrittmåltid
#glutenfri #eggehvitefri #lunsjide #tilbehørtilsalat #lunsjrull #glutenfrilunsjrull