GLUTENFRI FLATPIZZA i påske-tur-sekken :)

Flatpizza… som om ikke pizzaen er flat til vanlig … samma det… :))
Håpløst å lage glutenfritt til tider. Enten så blir det for lite deig ellers
så blir det for mye. Denne gangen ble det for mye. Kjevlet (les strevet med 
olje på henda og alt det som hører med.)  deigen utover, så smurte jeg et tykt lag med
en nye mager kyllingost som er kommet i butikkhyllene. Krydre med ønsket krydder.
Kjevle (eller banne deg gjennom ) et lag til med deig oppå, så legg noen osteskiver
på toppen hvis du tåler ost da 😉 Soyaost går fint. Krydre  gjerne litt på toppen og. 

Stekes på 210 grader (ca) gjerne varmluft (som jeg bruker på omtrent alt . ) Ca 12-15 min eller
til den er ferdig. 😉 

Jeg bruker skjære den i smale striper på ca 3cm. 🙂

 

Se gjerne på konkurransen på forrige innlegg.  Under Kategorier: Husmorsmurferi 🙂 
Vil du ha et par gode  påskemiddager også?  

7 kommentarer

Siste innlegg