SJOKOLADEKAKE <3
Uten Egg, melk og gluten, og muligens uten sukker.
Noen vil vel spørre seg, hva er det igjen da…
Denne synes jeg fikk en “voksen” smak, men det kan jo bare justeres etter
hvor “barnslig” / sukkersøtt” man vil ha det.
Det ble en så GOD og MYK konsistens på kaka og det beste av alt…
JEG SLAPP Å LAGE DEN SELV :))
Jeg fikk den servert med et glass med multer og en skål med søte bær,
som jeg tømte over. Det så i grunnen ikke så “fæncy” ut da jeg fikk det på min tallerken,
så jeg får publisere det hver for seg
Dessuten spiste jeg nesten halve kaka, så det så heller ikke så
bra og “elegant” ut heller.. .En skal liksom ikke spise mer enn et stykke
for å være både kvinnelig, elegant og sømmelig, men denne dagen
må jeg innrømme at det var problematisk nok
Jeg regner med du også har kastet deg over restene på kjøkkenet når gjestene
har gått…eh…eller??
KAKE ER KAKE
Oppskrift:
1 dl vann
2 dl eplejuice eller annen juice / væske
100 g cocosa, kan endres, / Smeltet smør uten melk
2 ss bakepulver
2 ts (ca) vaniljepulver (du kan og bruke vaniljesukker)
2 dl sukrin eller annen søtning, i denne er det honning (stevia kan og brukes)
5 dl Toro fin kakemix
2-3 ss kakao
1 krm salt
Bland det tørre, tilsett all væsken, la mixeren gå i 7-8 min
Ha i røra i langpanne eller i rundform med bakepapir(26cm)
stekes på nederste rille i ovnen på 175grader i ca 35min.
Det er ikke nødvendig med glasur for min del, men her kan
du jo lage din yndlingsglasur eller pynte med revet sjokolade,
melisstrø eller smeltet sjokolade
Formen på denne kaken var litt UTSKLIDD / og “shabby” , (sa min venn som hadde bakt den
og gjemte den bak de andre kakene, blomstervasene og tallerkenstablene…)
..men så var jo festen og på et litt “shabby sted” (kult) , eller med stil i “sjæbby sjikk”
med en stol fra hvert prestegjeld
Min gode venn følte seg og både utsklidd selv, slik som kaken og den passet dermed bra inn
mente hun. Dessuten var hun jo både i panikk og 40 års krise så det skulle vist bare mangle at
ikke kakene var perfekte
<3 JEG DERIMOT var såå takknemlig og glad både for kaka og dens perfekthet i seg selv
og ikke minst for vårt gode vennskap. <3 (Ps, på bildet har jeg fremhevet kaken
og fått den foran
Denne kaken er hovedsakelig basert på en av kakene til Norsk Cøliakiforening, men forandret
etter behov. Lykke til.
VIL DU FØLGE MIN BLOGG PÅ FACEBOOK, TRYKK HER PÅ DENNE TEKSTEN
og meld deg inn i gruppa: Susns sang og smurferi.
#utenglutenmelkogegg #sjokoladekakeutenglutenmelkeggogsukker
#utenglutenogmelk #kakeutenglutenogegg #sjokoladekakeutensukker
#glutenfrikake #melkefrikake #eggefrikake
nam
-dette er jo en av de få gangene jeg skjønner at det finnes en gud ja,he he….og ps,-jeg slikker fat etter at gjestene har gått jeg,-så det så!
Anonym: Takk det var bra du svarte det, var redd det skulle dukke opp noen prippne damer først å si “Herlighet Susn”
…bare fordi jeg frotser i kake til tider… 
Den så jo kjempegod ut! Jeg er glad i kaker som ikke er altfor søte
den må nesten prøves ut, hørtes kjempe godt ut!
nam:)
Det så sinnsykt godt ut da
Herlig kake og med de bærene til <3 nam-nam
Jeg er på Spa i Sverige og koser meg med sjokolade, mørk så klart 
frodith: åååå, hørtes godt ut med spa…
Kos deg…MASSSSE !!! Ikke minst med den sunnere sjokoladen
…
Benedikte Ringberg: Ja ! Lykke til !
Hanna Tandberg: mmmmm, ja, jeg og… var sukkerslave før, så helt utrolig at jeg nesten ikke kan røre sukker før ubehaget starter nå.