Havrekjeks til lunsj. <3
OPPSKRIFT: ca 24 stk
2 dl mandelmelk / rismelk / soyamelk eller den du tåler.
4 ts fiberhusk
Blandes godt, svelle i ca 15 min
—————————-
ca 7 dl glutenfri havregryn, litt kan erstattes med mandelmel / peanøttmel
100 g cocosa
1/2 ts salt
2 ts bakepulver
3-4 ss sukrin og/ eller annen søtning om ønskelig.
Bland tørt, så vått.
Legg det på et bakepapir og klem flatt med et annet bakepapir.
7-8mm tykkelse liker jeg godt, da blir de litt myke, lager du de tynnere
blir de mer sprø.
Stikk ut rundinger med et glass.
Stekes ca 15 min , (litt lenger hvis det trengs) i 200 grader.
Jeg har og duppet de i litt sunn smeltet sjokolade
Kan serveres med soyayoghurt og sukkerfritt syltetøy. (med t-skje)
I “gode-gamledager” da
jeg spiste alt som var usunnt, brukte jeg og en god venn å spise mengder digestive kjeks,
de duppet vi i rømme og syltetøy som vi hadde i klætter
på en tallerken… mmmm…., men dette er min sunne variant
av dette
VIL DU FØLGE MEG PÅ FACEBOOK?: TRYKK HER og meld deg inn i min
gruppe: Susns sang og smurferi
Her vil det også bli publisert om hvor jeg opptrer med sang
#havrekjeks #glutenfri #sukkerfri #eggefri #melkefri #sunnerehavrekjeks
#sunnkjeks
Jeg har en utfordring til deg i dagens blogginnlegg, hihi
Det henge so dårlig i hop og smuldra berre opp i smula. Kva har eg gjort gale?