Nydelige sunne havrekjeks- gluten- egg- melke- og sukkerfri.

Havrekjeks til lunsj. <3

 

OPPSKRIFT: ca 24 stk

2 dl mandelmelk / rismelk / soyamelk eller den du tåler. 
4 ts fiberhusk
Blandes godt, svelle i ca 15 min
—————————-

ca 7 dl glutenfri havregryn, litt kan erstattes med mandelmel / peanøttmel 
100 g cocosa 
1/2 ts  salt
2 ts bakepulver
3-4 ss sukrin og/ eller annen søtning om ønskelig.
Bland tørt, så vått.

Legg det på et bakepapir og klem flatt med et annet bakepapir.
7-8mm tykkelse liker jeg godt, da blir de litt myke, lager du de tynnere
blir de mer sprø.

Stikk ut rundinger med et glass.
Stekes ca 15 min , (litt lenger hvis det trengs)  i 200 grader.

Jeg har og duppet de i litt sunn smeltet sjokolade  🙂

Kan serveres med soyayoghurt og sukkerfritt syltetøy. (med t-skje) 😉
I “gode-gamledager” da
jeg spiste alt som var usunnt, brukte jeg og en god venn å spise mengder digestive kjeks,
de duppet vi i rømme og syltetøy som vi hadde i klætter
på en tallerken… mmmm…., men dette er min sunne variant
av dette 😉

VIL DU FØLGE MEG PÅ FACEBOOK?: TRYKK HER  og meld deg inn i min
gruppe: Susns sang og smurferi 😉

Her vil det også bli publisert om hvor jeg opptrer med sang

 

#havrekjeks #glutenfri #sukkerfri #eggefri #melkefri #sunnerehavrekjeks 
#sunnkjeks 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg