Denne ble så god at jeg deler den med mine lesere.
Det gjør meg glad å vite at alle i familien VIL HA fisk på menyen.
Ikke alle hjem det er slik. 🙂
Denne gangen brukte jeg fryst torsk i biter, du kan selvfølgelig bruke ferske fileeter eller biter også. Salt det gjerne
en stund i forkant.
OPPSKRIFT:
– Hakk opp ca 1/2 løk , 1-2 fennikkeler, 2- fedd ( etter smak) hvitløk, litt salt
vend det litt i smør i panna /kasserollen ( Jeg bruker å steke i cocosa som du får kjøpt
på helsekost, og er brun på etiketten.)
-1 pose fryst aspargesbønner eller brekkbønner kan også brukes, vendes litt sammen med det andre.
– En kruspersille ( jeg bruker alt på en gang av en potte)
– Tøm over ca 2 bokser med cocosmelk
– Ved siden av koker jeg litt gullerøtter i biter og litt poteter med mye salt.
-Kok opp, tilsett torsk og la det småkoke til torsken er ferdig. Tilsett 1-2 dl reker
og gullrøttene.
Krydre med ønsket krydder: Jeg bruker salt, peppermix, skjærgårdskrydder og
det som måtte falle meg inn. 😉
Denne kan også spises som suppe, med rundstykker til.
VIl du følge meg på Instagram? Jeg heter Susnpusen 🙂
VIl du følge meg på Instagram? Jeg heter Susnpusen 🙂
#torskicocos #kokostorsk #torskesuppe #fiskesuppemedtorsk
Så godt ut, og hørtes godt ut mmm 🙂
Fisk er så deilig, hvis man bare gjør litt utav den 🙂 Og dette så godt ut 🙂