Det føles så godt å spise snacks som er sunnt.
Ikke minst når du får det servert.
GRØNNKÅLSNACKS:
Slik lager du Grønnkålships.
Skyll grønnkålen.
Legg det på bakepapir og krydre med ønsket krydder.
Vi bruker Himalaya salt og pepper.
Putt det i ovnen på 180 -200 grader, snu litt på grønnkålen.
Ca 5-10 minutter. Følg med på grønnkålen, det skal ikke svi seg.
Avkjøl det på en rist og server.
Så har vi omsider prøvd denne populære hverdagschipsen vi og
<3 <3 <3 Takk til Sandra som laget dette til meg <3 <3 <3
Vil du følge meg på Instagram, heter jeg: Susnpusen
#sunntsnacks #grønnkål #sunn #sunntgodteri #næringsrikgodis
4 kommentarer
Hmm, dette må prøves!
Grønnkålchips er godt
Lager de raw med “sour cream”. Dyrka grønnkål i hagen i fjor 
Nina: ååå, det hørtes enda bedre ut.
det må jeg prøve. Er det en lettdyrket art? 
Så utrolig lettvint! Dette må prøves